پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۰ آذر ۱۳۹۰، ۱۳:۴۹

میری اعلام کرد:

آرامش امروز جامعه مدیون خون شهدا است

آرامش امروز جامعه مدیون خون شهدا است

بهشهر - خبرگزاری مهر: دادستان بهشهر گفت: آرامش، رفاه اجتماعی، سیاسی و اقتصادی امروز جامعه، مدیون خون شهدا و جانبازی ایثارگران است.

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدحسین میری در جلسه هماهنگی اعضای ستاد برگزاری یادواره شهدا گمنام مازندران در بهشهر اظهار داشت: شهدا مسئولیت خود را در دفاع از ارزش‌های اسلامی ایرانی انجام دادند و تا آخرین قطره خون خود ایستادگی کردند و برای حفظ دستاوردهای مقدس جان خود را فدا کردند و به فیض عظیم شهادت رسیدند.

وی بیان داشت: بدون شک شهادت یک هدف نیست، هدف پیروزی بر دشمن و پاسداری از آیین حق است، اما باید آن قدر آماده باشیم که اگر در این مسیر، ایثار و خون لازم شود، از آن دریغ نداریم و این معنای امت شهید پرور است، نه اینکه شهادت را به عنوان یک هدف طلب کنند.

دادستان بهشهر افزود: برگزاری یادواره شهدا یادآوررشادت، ایثارگری، گذشت و فداکاریهای شهیدان هشت سال دفاع مقدس و در حقیقت تجلیل از ارزش‌ها بوده زیرا ما مدیون این دلاوریها و قهرمانیها هستیم.

میری ادامه داد: شهادت یکی از نعمتهای بزرگ دین اسلام بوده و امروز فرهنگ شهادت و یادواره شهدا باید ارتباطی بین نسل گذشته و نسل حاضر داشته باشد.

وی گفت: تا زمانی که این فرهنگ در بین جوانان وجود دارد، آمریکا جرأت تجاوز به خاک پاک ایران را ندارد و همه وظیفه داریم با احترام به جانفشانیها‌ی شهدا راه نورانی آنها را ادامه دهیم.
 

کد خبر 1474406

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha